Příměstský tábor I. turnus

První den tábora s Kometkou jsme si užívali především hodně pohybu, ale také her a další zábavy.

Druhý den příměšťáku, naše plány na výlet do ZOO Brno, zcela překazil déšť. My jsme se však nedali a navzdory počasí jsme navštívili Modelový svět a Papiloniu. Také jsme opět vydatně sportovali.

Třetí den byl opět ve znamení sportů, ať již tradičních, jako je florbal, běh, nebo běh ve štafetě, tak i sporty méně obvyklé jako je například lukostřelba.

Čtvrtý den, jsme si vyzkoušeli sporty vyžadující také určitou míru trpělivosti a vytrvalosti, jako jsou diskgolf a minigolf. Ale aby to nebylo pro naše táborníky tak složité, cestou jsme navštívili hned několik hřišť, aby mohli zrelaxovat.

Poslední den byl ve znamení skákání přes gumu, což je disciplína nesmírně náročná. Pak jsme provedli zhodnocení celého tábora a opět stříleli z luku, hráli florbal, šipky a mnoho dalšího. Bohužel ani dnes nám počasí příliš nepřálo , a tak naše velké překvapení na závěr tábora nemohlo být realizováno. Ale děti dostaly domů součást tohoto překvapení a jistě Vám doma sdělí o co jde. Příští rok se těšíme na další ročník našeho tábora, kde děti zažijí mnoho dobrodružství, ale hlavně si opravdu hodně zasportují.